Akcija! TIGI Shine On Povečaj

Tigi SHINE ON

Nov izdelek

Komplet treh izredno priljubljenih Bed Head izdelkov (After Party krema za gladek sijoč videz frizure, Headrush razpršilo za izjemen lesk las, Motor Mouth krema za bujno sijočo frizuro) ta mesec kar 38% ceneje kot običajno.

Več podatkov

1000 Izdelkov

39,00 € z DDV

Več podatkov

  • Krema, ki osveži frizuro po zabavi.

Vaša najboljša prijateljica dan po zabavi! Lase naredi svilene, gladke, sijoče in zdravega videza. Ukrotite naelektrene lase in jih spremenite v sviloUporaba: Pred prvo uporabo nekajkrat pritisnite na pumpico, da zajame kremo, ali s palcem nežno pritisnite na dno embalaže. Nanesite na suhe ali mokre lase in nadaljujte z zabavo!

  • Headrush - razpršilo za izjemen sijaj las

Sijoči adrenalin za vaše lase! Super fino razpršilo za super lesk. Je lahko in ne oteži las. Uporaba: Popršite po suhih laseh in pustite, da zasijejo. NEVARNO! Zelo lahko vnetljiv aerosol. Če se šoba zamaši, izperite z vročo vodo. Izogibajte se direktnemu vdihavanju. Uporabljajte v kratkih intervalih v dobro zračenem prostoru. Izogibajte se daljšemu pršenju. Uporabljajte le kot opisano. Pazite, da ne pride v oči. Ne uporabljajte, če so na koži razpoke. Prenehajte z uporabo, če se pojavi vzdraženje ali izpuščaj. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano. Vnetljivo dokler se popolnoma ne posuši. Ne prebadajte ali sežigajte niti po uporabi. Varujte jo pred soncem in ne izpostavljajte temp., ki presega 50°C. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Hranite izven dosega otrok.

  • Krema za bujno sijočo frizuro

Te skrivnosti ne moremo obdržati le zase! To bo vaša najljubša krema za povečanje volumna z dodanim sijajem in UV filtrom. Idealna za vse, ki ste zasvojeni z leskom. Uporaba: 2 do 3 doze nanesete na mokre lase in posušite s fenom v želeno obliko. Za ultra-vijoličen sijaj nanesite izdelek na posamezna pramena. Po uporabi dobro umijte roke. Pazite, da ne pride v oči. Če pride, izperite z vodo.