Akcija! BED HEAD Resurrection Kit Povečaj

Tigi BED HEAD - RESURECTTION KIT

Nov izdelek

Izjemna cena za izjemno globinsko nego poškodovanih las Bed Head Urban Anti-dotes Ressurection. V kompletu so 250ml šampon, 200ml balzam in 200g maska.

Več podatkov

1000 Izdelkov

31,50 € z DDV

Več podatkov

Balzam za šibke, lomljive, kemično obdelane lase, ki potrebujejo intenzivno intervencijo.

Priznanje je prvi korak! Vrnite življenje šibkim in lomljivim lasem enkrat za vselej. Formula deluje posebno na predele, ki najbolj potrebujejo obnovo. Počutili se boste kot bi lasje vstali od mrtvih. Uporaba: nanesite na vlažne umite lase, vtrite, nato izperite. Pazite, da ne pride v oči. Če pride, izperite z vodo.

MASKA ZA NAJBOLJ POŠKODOVANE LASE

Primerna za krhke poškodovane lase, ki nujno potrebujejo intervencijo. Zmehča, učvrsti in pomaga popraviti škodo povzročeno z likanjem las ali kemičnimi postopki. Privoščite svojim lasem šus Core Repair™ tehnologije in povrnite lasem življenje. Uporabljajte enkrat na teden kot intenziven tretma. Uporaba: nanesite na vlažne umite lase od sredine proti konicam las. Pustite delovato od 3 do 5 minut, nato izperite. Pazite, da ne pride v oči. Če pride, izperite z vodo.

Šampon za šibke, lomljive, kemično obdelane lase, ki potrebujejo intenzivno intervencijo.

Priznanje je prvi korak! Sprijaznite se… Vaši lasje potrebujejo rehabilitacijo. Naj se vlažilna terapija prične takoj! Naj šibki in lomljivi lasje vstanejo od mrtvih s pomočjo tega intenzivno vlažilnega šampona. Uporaba: nanesite na mokre lase, dobro vmasirajte nato izperite. Pazite, da ne pride v oči. Če pride, izperite z vodo.