COLOUR TRIP: Pale Yellow 90ml Povečaj

COLOUR TRIP: Pale Yellow 90ml

CCTPYE

Nov izdelek

Barve nudijo le dodajanje pigmenta v povrhnjico, zato je potrebno upoštevati barvo, ki je že na lasu, saj bo vplivala na končni rezultat. Za zelo intenzivne rezultate predhodno posvetlite lase do svetlo ali zelo svetlo blond. Obstojnost in intenzivnost barve sta odvisna od predhodne posvetlitve in kvalitete las. 

  1.      Nosite zaščitne rokavice.
  2.      Barvo stisnite v šalčko in s pomočjo čopiča nanesite na predhodno umite, z brisačo obrisane lase.
  3.      Pustite delovati 20 do 30 minut (odvisno od želene intenzivnosti), pri tem pa ne grejte las.
  4.      Lase po koncu delovanja barve dobro izperite z vodo.

Barve TIGI Colour Trip lahko pustijo madeže.

Več podatkov

10 Izdelkov

8,90 € z DDV

Več podatkov

BARVA ZA LASE LAHKO POVZROČI HUDO ALERGIJSKO REAKCIJO. PRED UPORABO NATANČNO PREBERITE PRILOŽENA NAVODILA IN OPOZORILA TER SE PO NJIH RAVNAJTE. Samo za profesionalno uporabo. Tega izdelka naj se ne prodaja končnemu potrošniku, ampak samo strokovno izobraženemu frizerju. Frizer je dolžen obvestiti svoje stranke o opozorilih, o primerih neprimernosti uporabe barve in možnostih alergijskih reakcij. Ta izdelek ni namenjen za uporabo na osebah, mlajših od 16 let. Pazite, da ne pride v oči, če pride, takoj izperite z vodo. Ne uporabljajte za barvanje obrvi in trepalnic, ker na ta način lahko povzročite slepoto. Po uporabi dobro izperite. Med uporabo nosite zaščitne rokavice. Hranite izven dosega otrok. Začasni tatu s črno kano lahko poveča tveganje za alergije. 48 ur pred uporabo opravite test občutljivosti, saj izdelek lahko povzroči hudo alergijsko reakcijo. Ne barvajte, če: imate na obrazu izpuščaj ali občutljivo, vzdraženo ali poškodovano lasišče, če ste kadarkoli v preteklosti imeli kakršnokoli reakcijo na barve za lase ali na tetovažo iz črne kane. Sestavine so navedene na zunanji embalaži (poglejte pod Ingredients). 

48 ur pred uporabo naredite alergijski test, tudi če je stranka že imela na laseh barve drugih proizvajalcev ali TIGIja.

Alergijski test kože: Očistite (z milom in vodo) majhno področje kože za ušesom. Nataknite zaščitne rokavice. S pomočjo paličice z bombažno vato nanesite največ 2 x 2cm izdelka na očiščen del. Ne izperite, prekrijte ali se dotikajte 48 ur. Če se po 48 urah ne pojavi reakcija, lahko tako stranko pobarvate s temi barvami, sicer tega ne naredite. Alergijski test ni 100% zagotovilo, da v prihodnosti ne bo prišlo do alergijske reakcije.

Alergijski previdnostni ukrepi: Če se pojavi kakršna koli reakcija kot so problemi z dihanjem, napenjanje v pljučih, hitro bitje srca, omotica, vrtoglavica, zardevanje, srbenje ali zatekanje na predelih, kjer se je izdelek dotaknil lasišča ali kože, takoj izperite z mlačno vodo, prenehajte z uporabo in takoj napotite stranko k zdravniku. Stranki svetujte naj ne uporablja te niti katerekoli druge barve dokler se ne posvetuje z zdravnikom. Stranka naj poišče zdravniško pomoč tudi v primeru, če se zgoraj omenjene indikacije pojavijo kasneje.

Opozorila: Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte na otrocih. Uporabljajte le kot opisano. Vedno nosite zaščitne rokavice. Ta izdelek lahko povzroči močnejše vzdraženje, dihalno ali alergijsko reakcijo pri občutljivih posameznikih. Ne uporabljajte za barvanje brade ali brkov oziroma česarkoli drugega razen las. Ne uporabljajte za barvanje obrvi in trepalnic, saj lahko povzročite slepoto. Pazite, da ne pride v oči ali v stik s kožo. Kožo zaščitite s predhodnim nanosom zaščitne kreme okoli lasnega robu. Če pride v stik s kožo ali očmi, izperite s toplo vodo. Če pride v oči in so v očeh kontaktne leče, odstranite leče preden izperete oči z vodo. Če se pojavi vzdraženje, poiščite zdravniško pomoč. Ne vdihavajte ali jejte. Pripravite in uporabljajte v dobro zračenem prostoru. Če vdihnete vonj barve in vas to prizadene, pojdite na svež zrak. Če zaužijete, takoj obiščite zdravnika. Povzročite bruhanje le, če vam to priporoča zdravnik. Ne prekoračite priporočenega časa delovanja. Ne stiskajte tube preden prebodete vrh. Ne držite tube z vrhom obrnjenim proti obrazu, ko jo odpirate. Pri uporabi vsebine tube bodite zelo pozorni. Če pride vsebina v oči, lahko povzroči slepoto. Po uporabi dobro izperite , posebno pozorno na predelu vrata. Ne mešajte z aktivatorjem, peroksidom ali razvijalcem. Izdelka, ki je ostal v šalčki, ne uporabite ponovno, temveč zavržite Tega izdelka ne uporabljajte z dodatnim gretjem. Ne uporabljajte izdelka, če ste občutljivi na katerokoli izmed sestavin, ki so napisane na embalaži (ingredients).