Akcija! COLOR US Color Wax - PEARL Povečaj

COLOR US Color Wax - PEARL

CUWPE

Nov izdelek

Prvi in edini profesionalni barvni voski v Sloveniji, morda tudi na svetu !!

Več podatkov

55 Izdelkov

6,50 € z DDV

-50%

13,00 € z DDV

Več podatkov

Voski so namenjeni vsem, ki želite trenutno spremeniti barvo las in pri oblikovanju frizure že sedaj uporabljate vosek. Vosek in z njim barva se odstrani že z enim umivanjem las (dlje se lahko obdrži na zbeljenih in poroznih laseh). Uporabi se lahko za celotno frizuro ali le za detajle. Z modnimi toni (moder, pink, vijoličen in zelen) boste izstopali iz množice, s srebrnim in bisernim (skoraj čisto bel) pa boste diskretno povedali, da ste ultra moderni. Za uporabo naših voskov leta niso ovira!!

Sestavine:  Aqua, Mica, Cetearyl Alcohol, Petrolatum, Propylene Glycol, VP/VA Copolymer, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Ceteareth-25, Titanium Dioxide, Copernicia Cerifera Cera, Ethylhexylglycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Parfum, PEG-150 Distearate, Disodium EDTA, Phenoxyethanol.

Priporočilo: Shranjujte ločeno od virov svetlobe in toplote. Nosite ustrezne rokavice, saj lahko barva med nanašanjem pusti madeže na koži. Ne uporabljajte na beljenih, poroznih ali obdelanih laseh, saj lahko nekatere barve pustijo odtenke tudi po izpiranju.