Akcija! BED HEAD RECHARGE TWINS 2x750 ml Povečaj

Tween BED HEAD - RECHARGE Šampon in Balzam (2x750 ml)

Nov izdelek

Šampon in balzam za suhe, dolgočasne in puste lase, ki zopet oživijo.

V tem kompletu prejmete Šampon in Balzam v 750mL embalažah.

Več podatkov

1000 Izdelkov

31,50 € z DDV

-6,50 €

38,00 € z DDV

Več podatkov

BALZAM ZA POŽIVITEV 'MRTVIH' LAS

Za uporabo naših izdelkov morate imeti smisel za humor. Napolnite baterije svojih las s tem visoko energijskim balzamom, ki se zdi, kot da ne bi bil s tega planeta. Napolnjen je z anti-oksidanti in vitamini, ki dajo lasem izjemen sijaj. Uporaba: nanesite na umite vlažne lase, vtrite, nato dobro izperite. Opozorilo: Pazite, da ne pride v oči. Če pride, izperite z vodo.

ŠAMPON ZA POŽIVITEV 'MRTVIH' LAS

Za uporabo naših izdelkov morate imeti smisel za humor. Odstranite nečistoče! Dajte lasem visok sijaj s tem anti-oksidativnim šamponom, ki ostrani vse nečistoče iz okolja, znoj in izdelke za oblikovanje, ki so se nabrali na laseh. Le čisti lasje lahko zasijejo v vsem svojem sijaju! Uporaba: nanesite na mokre lase, dobro vtrite, nato dobro izperite. Opozorilo: Pazite, da ne pride v oči. Če pride, izperite z vodo.

Sestavine: Balzam: Water (Aqua/Eau), Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Behentrimonium Chloride, Fragrance (Parfum), Dipropylene Glycol, Biotin, Niacinamide, Panthenol, Pyridoxine HCl, Thiamine HCl, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Carthamus Tinctorius.

Sestavine: Šampon:  Water (Aqua/Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, Fragrance (Parfum), Sodium Chloride, Cyanocobalamin, Biotin, Niacinamide, Panthenol, Pyridoxine HCl, Thiamine HCl, Tocopheryl Acetate, Folic Acid, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Se