Akcija! BED HEAD Masterpiece Povečaj

BED HEAD - Masterpiece 340ml

B1MAS

Nov izdelek

Novo pršilo za lase Bed Head Masterpiece z močno formulo za sijaj in močno utrjevanje.

Masterpiece je profesionalno pršilo za lase, ki zagotavlja ekstra močno utrjevanje.

Lasje so izjemno sijoči in bleščeči.

Za dolgotrajno obstojnost, nadzor in sijaj.

Odlično za oblikovanje vseh vrst las.

Bed Head by TIGI Masterpiece pršilo za lase za močno utrjevanje in sijaj 340 ml

Več podatkov

959 Izdelkov

13,50 € z DDV

Več podatkov

Pršilo za lase Bed Head Masterpiece: Močna formula za sijaj in močno utrjevanje, ki je bila zasnovana v profesionalnih frizerskih salonih in jo tam tudi uporabljajo. Profesionalne rezultate in salonsko izkušnjo si lahko ustvarite kar doma.

Pršilo za lase Bed Head Masterpiece vam z ekstra močnim utrjevanjem in sijočim videzom lase pomaga oblikovati v umetnino! Pršilo za sijoče lase ustvari neverjeten sijaj za sijoč in bleščeč videz. Prišilo za lase pričesko močno učvrsti s stopnjo utrjevanja 4/5 in prepreči statično elektriko ne glede na stil.

Odlično za oblikovanje vseh vrst las! Je vaša pričeska pripravljena na akcijo? Pršilo nanesite z razdalje 25-30 cm, da pričesko učvrstite in ji dodate neverjeten sijaj.

Formula vsebuje trimetikon za izjemno sijoče in bleščeče lase in polimere, ki zagotavljajo dolgotrajno obstojnost vsake pričeske.

Ta profesionalni izdelek za lase je na voljo v 340-mililitrski embalaži. Ima čudovit eksotičen in tropski vonj.

NAVODILA: Je vaša pričeska pripravljena na akcijo? Pršilo nanesite z razdalje 25-30 cm, da jo učvrstite in ji dodate neverjeten sijaj.

POZOR: ČE SE ŠOBA ZAMAŠI, JO IZPERITE S TOPLO VODO. IZOGIBAJTE SE NEPOSREDNEMU VDIHAVANJU. UPORABLJAJTE S KRATKIMI PRITISKI V DOBRO PREZRAČENIH PROSTORIH. IZOGIBAJTE SE DOLGOTRAJNEMU PRŠENJU. UPORABLJAJTE LE V SKLADU Z NAVODILI. NE PRŠITE V BLIŽINI OČI. NE UPORABLJAJTE NA POŠKODOVANI KOŽI. ČE SE POJAVIJO IZPUŠČAJI ALI DRAŽENJE, PRENEHAJTE Z UPORABO. HRANITE STRAN OD VROČINE, VROČIH POVRŠIN, ISKER, ODPRTIH PLAMENOV IN DRUGIH VIROV VŽIGA. NE KADITE. VNETLJIV, DOKLER SE POVSEM NE POSUŠI. NE PRELUKNJAJTE ALI ZAŽIGAJTE, NITI PO KONCU UPORABE. ZAŠČITITE PRED SONČNO SVETLOBO. NE IZPOSTAVLJAJTE TEMPERATURAM, KI PRESEGAJO 50 °C. EMBALAŽA POD PRITISKOM: ČE SE SEGREJE, LAHKO EKSPLODIRA. NE PRŠITE V ODPRTE PLAMENE ALI DRUGE VIRE VŽIGA. HRANITE IZVEN DOSEGA OTROK.