BED HEAD - After Party 100 ml

B1AP100

Nov izdelek

Nova gladilna krema Bed Head After Party z močno formulo za gladke in sijoče lase.

Profesionalna krema za glajenje las, s katero lasje postanejo gladki, mehki, sijoči in zdravega videza.

Preprečuje naelektritev las, ukroti pobegle pramene in varuje pred vlago.

Uporabite na suhih ali vlažnih laseh, ki jih posušite s sušilnikom za lase ali na zraku za še več sijaja.

Odlična za naelektrene lase, lase brez sijaja in grobe lase vseh dolžin.

Bed Head by TIGI After Party gladilna krema za svilnate in sijoče lase 100 ml

Več podatkov

16 Izdelkov

20,00 € z DDV

Več podatkov

Gladilna krema Bed Head After Party: Močna formula za gladke in sijoče lase, ki je bila zasnovana v profesionalnih frizerskih salonih in jo tam tudi uporabljajo. Profesionalne rezultate in salonsko izkušnjo si lahko ustvarite kar doma.

Gladilna krema Bed Head After Party je ultimativni izdelek proti naelektrenim in neukročenim lasem, ki ustvarja svilnat, gladek, sijoč in zdrav videz las! Lahka krema za glajenje las preprečuje, da bi se ustvarila statična elektrika, ukroti neubogljive pramene in naelektrene lase ter poskrbi za gladek videz las. Krema poskrbi tudi za izjemen sijaj in lesk.

Odlična za vse vrste las, še posebej za naelektrene lase, lase brez sijaja in lase z grobo površino. Uporaba je preprosta; ne potrebujete toplote ali posebnega oblikovanja. Kremo After Party lahko uporabite za piko na i vaše pričeske, tako da majhno količino razporedite na suhe lase. Lahko jo uporabite tudi na vlažnih laseh, ki jih nato posušite na zraku, za super pričesko brez vsakega napora. Majhno količino kreme razporedite med dlani in jo z glajenjem nanesite na vlažne ali suhe lase. Za enakomernejšo razporeditev lase počešite. Lase pustite, da se posušijo na zraku, ali jih posušite s sušilnikom za lase.

Formula vsebuje lahek balzam, ki zgladi pobegle pramene in statiko ter ustvari sijaj, ne da bi lase obtežil, kompleks proti naelektrenosti zgladi naelektrene lase in posrka vlago iz okolice, s čimer vašo pričesko zaščiti pred njenimi šokantnimi učinki, ojačevalec sijaja, ki okrepi sijaj vaših las, in ricinusovo olje, ki zagotovi enakomernejši odsev sijaja.

Ta profesionalni izdelek za lase je na voljo v 100-mililitrski embalaži. Ima čudovit vonj po čarobnem poletnem sadju!

NAVODILA: Uporaba je preprosta; ne potrebujete toplote ali posebnega oblikovanja. Kremo After Party lahko uporabite za piko na i vaše pričeske, tako da majhno količino razporedite na suhe lase. Lahko jo uporabite tudi na vlažnih laseh, ki jih nato posušite na zraku, za super pričesko brez vsakega napora. Majhno količino kreme razporedite med dlani in jo z glajenjem nanesite na vlažne ali suhe lase. Za enakomernejšo razporeditev lase počešite. Lase pustite, da se posušijo na zraku, ali jih posušite s sušilnikom za lase.

SESTAVINE: Bed Head by TIGI je na misiji, da za vas ustvari izdelke, s katerimi bodo vaši lasje čisto hudi. Naše izdelke vseskozi izboljšujemo, zato občasno spremenimo njihove formule. Pred uporabo vedno preverite sestavine na embalaži.