BED HEAD - Curls Rock Amplifier 113ml

B1CRA

Nov izdelek

Novi ojačevalec kodrov Bed Head Curls Rock vsebuje močno formulo za definirane kodre.

Krema za kodre pomaga ustvariti definirane kodre in spodbuja kodranje kodrastih ali valovitih las tudi v zelo vlažnih pogojih.

Nudi dolgotrajno obstojnost in ohranja obliko, vaši kodri pa so videti povsem naravni.

Navlaži in zmehča lase ter ustvari sijoče kodre.

Odlična za kodraste in valovite lase.

Bed Head by TIGI Curls Rock ojačevalec kodrov, krema za definirane kodre 150 ml

Več podatkov

17 Izdelkov

13,00 € z DDV

Več podatkov

Ojačevalec kodrov Bed Head Curls Rock: Vaš najljubši ojačevalec kodrov iz serije Catwalk by TIGI je zdaj vključen v serijo Bed Head by TIGI. Močna formula za definirane kodre, ki je bila zasnovana v profesionalnih frizerskih salonih in jo tam tudi uporabljajo. Profesionalne rezultate in salonsko izkušnjo si lahko ustvarite kar doma.

Spodbudite in definirajte kodranje kodrastih in valovitih las z ojačevalcem kodrov Curls Rock! Krema za kodraste lase zagotavlja dolgo obstojnost in nadzor nad kodri, hkrati pa jih varuje pred naelektrenostjo, pobeglimi prameni in vlago. Hkrati ta krema za oblikovanje kodre tudi navlaži, hidrira in zmehča ter poskrbi za sijoče in zdrave kodraste lase. Za izjemne kodre!

Odlična za valovite in kodraste lase! Nanesite na lase, osušene z brisačo, od korenin do konic. Posamezne pramene ovijte okrog prstov ali lase privzdignite in stisnite, da ustvarite definirane kodre in valove. Lase pustite, da se posušijo na zraku, ali jih posušite z difuzorjem za kodre, ki presegajo vse meje.

Formula vsebuje sredstvo za obstojnost in mehčanje las, ki lase nahrani in hkrati spodbuja večjo definicijo kodrov in valov ter preprečuje naelektrenost, mešanico za intenzivno vlaženje, ki vlago zadrži v laseh za globinsko hidracijo vsakega kodra, provitamin B5, ki okrepi lase in njihovo gibanje za polnejši videz in občutek, polimer Styleze za dolgo obstojno definicijo kodrov in boljši nadzor nad njimi tudi v zelo vlažnem okolju ter jojobino olje, ki je bogato z antioksidanti in vitaminom E.

Ta profesionalni izdelek za lase je na voljo v 113-mililitrski embalaži. Ima čudovit vonj po čarobnem poletnem sadju.

NAVODILA: Nanesite na lase, osušene z brisačo, od korenin do konic. Posamezne pramene ovijte okrog prstov ali lase privzdignite in stisnite, da ustvarite definirane kodre in valove. Lase pustite, da se posušijo na zraku ali jih posušite z difuzorjem, da ustvarite kodre, ki presegajo vse meje.

POZOR: IZOGIBAJTE SE STIKU Z OČMI. ČE IZDELEK PRIDE V STIK Z OČMI, IZPERITE Z VODO.