Akcija! BED HEAD Superstar Queen For A day Povečaj

BED HEAD - Superstar Queen For A Day 311 ml

B1SQ300

Nov izdelek

Novo pršilo za odebelitev las Bed Head Queen For A Day z močno formulo za večji volumen.

Pršilo za odebelitev las ustvari dolgotrajen volumen in teksturo ter lase odebeli.

Lasje postanejo gladki, mehki, polnejši in debelejši.

Popršite na vlažne lase in posušite s sušilnikom za pričeske z veliko volumna.

Odlično za dodajanje volumna finim in tankimi lasem ter lasem brez življenja.

Bed Head by TIGI Queen For A Day pršilo za tanke lase, ki jih odebeli in doda volumen, 311 ml

Več podatkov

973 Izdelkov

13,50 € z DDV

Več podatkov

Pršilo Bed Head Queen For A Day, ki lase odebeli: Močna formula za več teksture, ki je bila zasnovana v profesionalnih frizerskih salonih in jo tam tudi uporabljajo. Profesionalne rezultate in salonsko izkušnjo si lahko ustvarite kar doma.

Uživajte v dolgotrajnem volumnu in polnejših laseh s pršilom Bed Head Queen For A Day, ki odebeli vsak las posebej! Pršilo za odebelitev in teksturo okrepi teksturo las in nežno učvrsti pričesko, lasje pa postanejo veliko polnejši in privzdignjeni. Po uporabi pršila za oblikovanje so lasje gladki, mehki in polni volumna. Za polnejši videz las!

Odlično za dodajanje volumna finim in tankimi lasem ter lasem brez življenja. Pršilo za odebelitev las nanesite na lase, osušene z brisačo, od korenin do konic in med plastmi las. Nato jih posušite s sušilnikom za lase in občudujte polnost svojih čudovitih pramenov.

Formula vsebuje gliceride iz plodov oljne palme, ki ustvarijo volumen in teksturo, lasje pa so na otip debelejši in polnejši ter imajo več volumna. Trigliceridi lase negujejo, gladijo in mehčajo, polimeri, ki na laseh ustvarijo tanko plast, pa zagotavljajo dolgotrajen oprijem, da pričeska in volumen ne izzvenita prehitro.

Ta profesionalni izdelek za lase je na voljo v 311-mililitrski embalaži. Ima čudovit vonj po svežem jagodičevju!

NAVODILA: Pršilo za odebelitev las nanesite na lase, osušene z brisačo, od korenin do konic in med plastmi las. Nato jih posušite s sušilnikom za lase in občudujte polnost svojih čudovitih pramenov. 

POZOR: ČE SE ŠOBA ZAMAŠI, JO IZPERITE S TOPLO VODO. IZOGIBAJTE SE NEPOSREDNEMU VDIHAVANJU. UPORABLJAJTE S KRATKIMI PRITISKI V DOBRO PREZRAČENIH PROSTORIH. IZOGIBAJTE SE DOLGOTRAJNEMU PRŠENJU. UPORABLJAJTE LE V SKLADU Z NAVODILI. NE PRŠITE V BLIŽINI OČI. NE UPORABLJAJTE NA POŠKODOVANI KOŽI. ČE SE POJAVIJO IZPUŠČAJI ALI DRAŽENJE, PRENEHAJTE Z UPORABO. HRANITE STRAN OD VROČINE, VROČIH POVRŠIN, ISKER, ODPRTIH PLAMENOV IN DRUGIH VIROV VŽIGA. NE KADITE. VNETLJIV, DOKLER SE POVSEM NE POSUŠI. NE PRELUKNJAJTE ALI ZAŽIGAJTE, NITI PO KONCU UPORABE. ZAŠČITITE PRED SONČNO SVETLOBO. NE IZPOSTAVLJAJTE TEMPERATURAM, KI PRESEGAJO 50 °C. EMBALAŽA POD PRITISKOM: ČE SE SEGREJE, LAHKO EKSPLODIRA. NE PRŠITE V ODPRTE PLAMENE ALI DRUGE VIRE VŽIGA. HRANITE IZVEN DOSEGA OTROK.